Pon - Pet: 8.00 - 16.00

Edinstveno povečajte prepoznavnost vaše blagovne znamke s tiskanjem ovojev za čolne v Ljubljani

Se ukvarjate z morskim poslovanjem ali ribarstvom? Predstavite vaše izdelke ali storitve s tiskanjem ovojev za čolne v Ljubljani. Dajte čolnu nov osvežujoč videz tako, da nanj prilepite privlačne vinilne in grafične nalepke. Poleg tega, da vašemu plovilu dajo nov videz, ga tudi varujejo pred praskami in bledenjem barve.

Lastniki morskih plovil se odločajo za storitve tiskanja ovojev za čolne v Ljubljani, ne le zaradi boljšega videza čolna, temveč tudi zaradi oglaševanja svojih izdelkov. Obloga za čolne je idealna za razstave morskih plovil, kjer lahko svojo poslovno znamko prikažete ciljnemu trgu. Je tudi eden najučinkovitejših načinov za promocijo vaših izdelkov, zato je to vredno vaše naložbe.

Zakaj izbrati storitev tiskanja ovojev za čolne v Ljubljani?

Z razvojem tehnologije so se izumili tudi stroji in tehnike, ki lajšajo življenje. S pomočjo vinila za čolne lahko takoj izboljšate videz vašega plovila, v primerjavi z dragim postopkom barvanja in brušenja. Za namestitev vinilske obloge ne boste potrebovali čakati toliko kot za barvanje, kar lahko traja več tednov, ampak bo s storitvijo tiskanja ovoja za čolne v Ljubljani, vse skupaj trajalo samo nekaj dni.

Zaradi hitrega postopka, bo vaše plovilo prej pripravljeno za navduševanje ljudi. Poleg vinilnega ovoja lahko vašemu čolnu dodate tudi nekaj grafike, s čimer boste izboljšali njegov videz.

Če se sprašujete, koliko let zdrži ovoj čolna, bo ta s pravilno oskrbo in vzdrževanjem lahko zdržal do pet let. V teh petih letih razumemo, da morate posodobiti ali spremeniti svojo oglaševalsko vsebino. Pri tiskanju ovojev za čolne v Ljubljani uporabljamo vinil, ki je veliko boljši od tradicionalnih barv. Dokazano je, da vinil zdrži do sedem let, brez da bi izgubil barvo. Poleg tega pride z garancijo.

Če razmišljate o popravilu prask, vam lahko pomagamo rešiti to težavo s krpanjem opraskanega območja. S storitvijo tiskanje ovojev za čolne v Ljubljani zagotavljamo, kakovost in vzdržljivost pred močnimi zunanjimi elementi, kot so veter, sonce in morska voda. Če se vaš vinil poškoduje, lahko s pomočjo prvotne zasnove predelamo poškodovani del vinilnega ovoja. Vinil tudi zaščiti originalno barvo pred praskami. Za vzdrževanje vinilne obloge čolna ne potrebujete laka ali brušenja. Čoln lahko očistite s toplo vodo in gobico z milom.

Najdite najboljšega partnerja v našem podjetju s tiskanjem ovojev za čolne v Ljubljani

Če želite svoj izdelek ali blagovno znamko predstaviti na najbolj atraktiven način, lahko čoln zavijete v najboljši in privlačen dizajn, kot ga sami želite. Prav tako lahko z grafikami na vaš čoln namestimo logotip vašega podjetja ali vaše kontaktne podatke.

Poleg tega, da edinstveno predstavlja vašo blagovno znamko, je zavijanje čolna res cenovno ugodno v primerjavi s tradicionalnim tiskanjem. V enem ali dveh dneh je vaše plovilo že končano. Ovitki iz vinila ne samo izboljšajo videz, temveč tudi povečajo vrednost vašega plovila, če se boste v prihodnje odločili za prodajo. Prav tako je vinil varen in okolju prijazen.

Če iščete cenovno ugodno tiskanje ovojev za čolne, vam lahko pri tem pomaga naše podjetje. Zagotavljamo vam, da bomo izpolnili vaše cilje in želje.
Za ponudbe, cene in druge informacije se lahko obrnite na nas.

Kako Vam Lahko Pomagamo?