Pon - Pet: 8.00 - 16.00

Povečajte zasebnost vašega doma in podjetja z zatemnitvijo oken v Ljubljani

Želite doseči bolj profesionalne in zasebne poslovne prostore? Poskusite z zatemnitvijo oken v Ljubljani. Je sonce moteče za vaše podjetje in vaše stranke? Želite preprečiti vstop ultravijoličnih žarkov v vaš dom ali trgovino? Omogočamo vam zatemnitev oken za vaš dom ali podjetje.


Na splošno, okna omogočajo vstop svetlobe in svežega zraka, kar je lahko problem, če so temperature, zaradi močnega sonca previsoke. Da bi preprečili vročino in ohranili vašo zasebnost, razmislite o zatemnjenih oknih. Z zatemnjenimi okni lahko zaščitite vaše prostore pred svetlobo in povečate zasebnost z uporabo filma za stekla ali folij za stekla.

Zakaj ljudje uporabljajo storitev zatemnitev oken v Ljubljani?

V avtomobilih ali vozilih se občasno uporablja okenska folija. Nekatere hiše uporabljajo hišno zatemnitev oken, da zmanjšajo visoke temperature v prostorih. Obstajajo trije razlogi, zakaj imajo ljudje zatemnjena okna v svojem domu in podjetju.

Prvi razlog je povečanje zasebnosti. To je eden od glavnih razlogov, zakaj imajo ljudje v svojem domu ali podjetju poseben okenski film ali folijo. Ne želijo, da bi drugi videli, kaj se dogaja v prostorih. Če imate odprto okno in vas nenadoma nekdo izven hiše gleda, kako jeste, je to neprijeten občutek. Priporočljivo je namestiti okenski film za povečanje zasebnosti vašega doma in tudi za vaše trgovine, da povečate zasebnost vaših strank.

Drugi razlog je, da se izognete ultravijoličnim žarkom. Glede na študije, je 90% primerov kožnega raka, zaradi prevelike izpostavljenosti sončnim žarkom. Če je vaš dom opremljen s zaščitno okensko folijo, lahko blokira 99% škodljivih ultravijoličnih žarkov, ki lahko poškodujejo vašo kožo. Lahko je tudi nameščen v vaših poslovnih prostorih.

Nenazadnje vam bo storitev zatemnitev oken v Ljubljani pomagala, da bo v vaših prostorih prijetno in udobno. Okna, ki so zatemnjena, lahko zmanjšajo visoke temperature. Poseben okenski film lahko blokira 40-70% toplotne energije sonca.

Okenski film za vaše podjetje

Poleg filma za stekla, lahko tudi z vinilom naredite vaše prostore bolj zasebne. Uporabite lahko celo vinil po meri in pridobite več pozornosti od mimoidočih. Okna z vinilom postajajo danes vse bolj priljubljena in se uporabljajo tudi za promocije. Vinil je enostavno odstraniti in je idealen za podjetja, ki spreminjajo svoje promocije, ali pa pogosto prodajajo nove izdelke. Če želite uporabiti vinil, ga morate pravilno namestiti, da ne poškoduje obstoječih steklenih oken. Poleg tega, da se uporablja za reklamiranje, naredi vaše prostore tudi bolj zasebne.

stavbe temnenjem oken v Ljubljani

Najdite svojega partnerja v našem podjetju z zatemnitvijo oken v Ljubljani

Če za vaše podjetje ali dom iščete kakovosten film za stekla ali folijo za okna, smo tu, da vam pomagamo. Zagotavljamo vam, da boste, tako kot vaše stranke, pridobili najboljše koristi, ki jih prinaša zatemnitev oken v Ljubljani.

Za posvetovanje ali ponudbe in druge informacije o zatemnitvi oken v Ljubljani, nas lahko kontaktirate.

Kako Vam Lahko Pomagamo?